LiveStat, az új RTVStat...

Rövid összefoglaló, hogy mi változott és még milyen változások várhatóak!

Elsősorban hadd köszönjük meg Neked, hogy végig követted az oldallal kapcsolatos eseményeket, és kivártad az indulást! Nagyon izgatottak vagyunk a véleményeddel kapcsolatban. Különös figyelmet fordítottunk az oldal kezelhetőségére, mind asztali számítógépen mind pedig okostelefonon és tableten való használat esetén. Bármilyen észrevételedet, hibajelzésedet vagy kiegészítő ötletedet várjuk, leggyorsabban Facebookon érsz el minket privát üzenetben.


Üzenet küldése Facebookon

Mi változott?

Nagy titkot nem árulunk el azzal, ha ránézel az oldalra, hogy teljesen új kezelőfelületet kapott. A névváltás mögött pedig további extrák rejlenek:

Mi jöhet még?

Folyamatos fejlesztések vannak tervben, viszont szeretnénk egyfajta minőséget fenntartani. Igaz előfordulhatnak hibák a jelenlegi verzióban is, viszont a funkciók nagy része tökéletesen működik már.

A következő fejlesztéseink többek között a statisztikák hitelesítését oldják meg, valamint megnyitjuk a rádiók beküldésének lehetőségét, a rendszerben megtalálható rádiók tulajdonjogát ellenőrizzük és hozzáférést biztosítunk a jogtulajdonosknak. Lehetőség lesz a csak rádiót hallgatóknak is regisztrálni, ami több előnyt is magában hordoz majd, de ez legyen inkább meglepetés :).


Fedezd fel addig is a LiveStat-ot, Jó szórakozást kívánunk!

LiveStat Csapat